Βιογραφικό Προπονητών

Κυρατζής Αντώνης:

Γεννήθηκε το 1969. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990 με ειδικότητα "BASKET". Εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Α/θμια Εκπαίδευση από το 1999. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Έχει διατελέσει προπονητής στους παρακάτω συλλόγους:

Γ.Σ. Τυρνάβου, Γ.Σ. Αμπελώνα, Γ.Σ. Νίκαιας (κερδίζοντας το Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και την άνοδο στη Γ' Εθνική), , Φοίνικας (Γ' Εθνική), Ολυμπιάδα (κερδίζοντας το Πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΚΑΘ και συμμετέχοντας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος), Αστέρας (κερδίζοντας το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ και την άνοδο στη Γ' Εθνική), Ολύμπια: συμμετέχοντας στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών, καθώς επίσης κερδίζοντας το Πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑΘ, συμμετέχοντας στη συνέχεια στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Έχει διατελέσει παίκτης στους παρακάτω συλλόγους:

Γ.Σ. Τυρνάβου, Ολύμπια και ΕΑΛ.

Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με θέμα το BASKET.

 

Καστώρης Άγγελος:

Γεννήθηκε το 1993 στη Λάρισα. Απόφοιτος του πρώτου ΔΙΕΚ Λάρισας στο τμήμα Προπονητές Αθλημάτων, αθλητής του Α.Ο.Σουφλαρίιων για 12 χρόνια σε όλα τα τμήματα και από την αθλητική χρονιά 2015-2016 προπονητής στον σύλλογό μας.

Αναζήτηση στο site

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα